Uslovi korištenja

  1. Nezavisni media centar News24.ba nastoji osigurati što sadržajniji pregled informacija za svoje korisnike. Iste mogu sadržavati pored vlastitih sadržaja i sadržaje promocije, komentare korisnika, te linkove drugih stranica. Komentari na tekstove odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala. News24.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja, a korisnik sve sadržaje koristi na vlastitu odgovornost.
  2. Na portalu je zabranjeno prijetiti, vrijeđati novinare, subjekte u tekstu, širiti govor mržnje i propagirati nasilje. News24.ba također zadržava pravo da otkrije vaš identitet (ili bilo koje druge informacije koje posjedujemo o vama) u slučaju pritužbe ili pravne akcije koja rezultuje iz komentara koje ste ostavljali.
  3. ba je nositelj autorskih prava nad vlastitim sadržajima. Kopiranje sadržaja je dozvoljeno uz obavezno navođenje izvora. Ukoliko smatrate da se pojedinom objavom na portalu news24.ba na određeni način povrijedilo vaše autorsko pravo, isto možete prijaviti na kontakt istaknut na stranici, a ukoliko se ustanovi određena povreda, sadržaj će biti uklonjen.
  4. ba zadržava pravo da dopuni ili izmjeni određena pravila prethodno navedena i o bilo kakvim izmjenama korisnici se mogu informisati na portalu. U slučaju da za nas imate određene prijedloge ili sugestije kako da unaprijedimo naše uslove o korištenju kontaktirajte nas na info@news24.ba.