Home > Kultura > ISAK ŠABANOVIĆ KOD BRAJLOVIĆA U GOSTIMA

ISAK ŠABANOVIĆ KOD BRAJLOVIĆA U GOSTIMA

Isak Šabanović, mladić koji je raspametio Balkan, nakon što se samo jednom pojavio u Zvezdama Granda, nekoliko dana boravi u Sarajevu gdje gostuje po medijima. On je tako govorio za Senzaciju i Ekskluzivu i to u restoranu Brajlović, gdje mu je spektakularan doček priredio Sejo Brajlović, vlasnik ovog restorana.

Iako je ovaj mladi rok pjevač na specijalnom režimu ishrane, nije mogao odoljeti Sejinom bifteku i domaćem kajmaku, kojim ga je Sejo počastio.

Nakon ručka, Brajlović je donio svoje domaće vino pa nazdravio sa ovom mladom balkanskom zvijezdom kojeg u Sarajevu proglašavaju pobjednikom aktuelne sezone “Zvezda Granda”.

Nakon vina, Isak je zapjevao Seji “Ružica si bila”, razgalio ga, pa je Brajlović izvadio 200 KM i zakitio ovog Bjelopoljca koji prvobitno nije htio da uzme bakšiš, a onda je Sejo objasnio “da je korona i da je red da ga pogura malo”. Šabanović mu je, potom, rekao: “Da sam znao, još bih ti jednu zapjevao”, što je izazvalo smijeh prisutnih u ovom dijelu restorana “Brajlović”.

Isak je na ovakvu dobrodošlicu kod Seje, bukvalno ostao bez teksta. Samo je ponavljao “hvala vam do srca”…

Podsjetimo, otkako se pojavio u Zvezdama Granda Isak je tema broj 1 u regionu, ali i šire. Njegov nastup ne izlazi iz trending liste ni mjesec dana nakon pojavljivanja, pa je postao prava atrakcija gdje god se pojavi.

Razgovor sa njim uskoro pogledajte na našem portalu.

 

Ostavite komentar