Home > Lifestyle > ĐORĐE DAVID IZABRAO GAĆICE ZA MOJ NASTUP

ĐORĐE DAVID IZABRAO GAĆICE ZA MOJ NASTUP

Dana Bušić, učesnica takmičenja ”Zvezde Granda”, kojoj je mentor Đorđe David, iz emisije u emisiju ne prestaje da intrigira svojom pojavom, ekcentričnim kostimima i neobičnim nastupima.

Međutim sve je iznenadila kada se na sceni pojavila odevena u kostim medicinske sestre, dekorisan sa dva crvena krsta, dok se ispod kreacije nazirao veš koji je bio ukrašen crvenom ružom.

U kvalifikacijama za četvrti krug, Dana i njen mentor pojavili su se identično našminkani, a Bušićeva je na scenu izašla sa plišanim medvedom koji joj je pravio društvo tokom nastupa, da bi kasnije završio u rukama Saše Popovića.

Ovog puta, Đorđe je otišao korak dalje u svojoj viziji, kako bi Dana trebalo da se obuče, te je izbor pao na kostim medicinske sestre, što se mladoj kandidatkinji na prvu loptu nije dopalo.

– Naravno da je bila Đorđeva ideja. Nisam htela ovo da obučem ali mu verujem sto posto. Sebi sam bezveze izgledala, ali na kraju mi se dopalo.

Iako je većini njena pojava bila neuobičajena, Dana kaže da je u privatnom životu, situacija drugačija.

– Ovo nije ništa neobično što se mene i mojih prijatelja tiče. Oduvek sam bila drugačija i svi su me tako prihvatili – kaže takmičarka, prenosi Kurir.

Ostavite komentar