Home > Novosti > Mijatović demistificirao Vukanovića: Ja sam antifašista,ti poštuješ Dražu Mihajlovića, i šta ti tu nije jasno?

Mijatović demistificirao Vukanovića: Ja sam antifašista,ti poštuješ Dražu Mihajlovića, i šta ti tu nije jasno?

Dragi Nebojiša,

Ne bih ti ni sada na ovaj način odgovarao, ali pošto me po desti put prozivaš javno, dužan sam javno da ti odgovorim.

Nemaš razloga da skačes na svakoga ko ima suprotan stav tvome i ko nije ideološki blizak tebi.

Kao što ti napadaš one sa kojima se ne slažeš budi spreman da pretrpiš kritiku od onih koji se ne slažu sa tobom, a ne da napadaš lažima i spinovima isto kao i Dodik i njegov režim protiv koga se kao boriš.

Da li Nebojiša misliš da će sto puta ponovljena laž poslati istina, neće dobri moj Nebojiša.

Vrtite i ti i slični moju biografiju kao da je tajna pa kao vi znate da sam ja Dodikov projekat.

Hajde da ponovim i tebi i tebi sličnima iako samo sto puta isto javno rekao.

Ponosan sam na svoj angažman u SNSD-a dok je isti bio alternativa ratnom SDS-u i Mladićevoj i Karadžićevoj politici, ponosan sam na svoj angažman s Draganom Čavićem jer je bio najjači političar u tzv. opoziciji al nažalost prodao se Dodiku na kraju, šta ti tu nije jasno?

Bio sam i pomoćnik ministra i savetnik premijera u entitetskoj vladi, kao i savetnik predsedavajuceg i zamenik ministra u državnoj vladi, kao i još niz drugih pozicija, možda me je mogla politika postaviti jednom, dva puta, tri puta , al valjda imam i nekog znanja kad sam u izvršnoj vlasti proveo preko 20 godina, šta ti tu nije jasno?

 

Da ti i olakšam i najveću muku zbog koje ovo sve pišeš i koju pričaš svuda , ja neću biti kanididat za člana predsedništva iz Republike Srpske i pomoći kako ti pričaš Dodiku da odvučem kako ti kažeš bošnjačke glasove opoziciji. Budi siguran u to i mirno spavaj, ostavljam to tebi da pobediš Dodika, samo nisam siguran da ćeš biti kandidat opozicije.

Ja ti to istinski želim, samo jedan savet ne možeš bošnjake nazivati turcima kao letos, ne možeš po Crnoj Gori podržavati one koji isto bošnjake nazivaju turcima i očekivati glasove istih. Nije Nebojiša niko lud, ne znam šta ti tu nije jasno?

Ovde ću stati, jer nije red dalje, a nije ovo ništa šta sve ima, ali neću da ne bude opet vam neko kriv što vas je Dodik pobedio, evo prilike razvali ga, a vidimo se posle izbora, a što se tiče ideologije Nebojiša dva smo sveta razlita ja sam antifašista po rođenju to mi je od dede i oca, ti poštuješ Dražu Mihajlovića, šta ti tu nije jasno?

Živeo Nebojiša “budući članu Predsedništva” ako te kandiduju , živela Bosna i Hercegovina, i opusti se čoveče puno si nervozan, treba pobediti Dodika, ja ti nisam neprijatelj, ti i ja smo samo dva sveta različita, nemaš razloga lagati i izmišljati priče.

Vojin Mijatović

Ostavite komentar