Home > Hronika > “UBILI SU MOJE DIJETE, TRAŽIM PRAVDU, TRAŽIM ISTINU” – PORUČUJE MAJKA MEDIHE MURATOVIĆ DJEVOJKE KOJA JE PRERANO IZGUBILA ŽIVOT ZBOG ALJKAVOG ODNOSA DOKTORA

“UBILI SU MOJE DIJETE, TRAŽIM PRAVDU, TRAŽIM ISTINU” – PORUČUJE MAJKA MEDIHE MURATOVIĆ DJEVOJKE KOJA JE PRERANO IZGUBILA ŽIVOT ZBOG ALJKAVOG ODNOSA DOKTORA

Ekipa portala News24.ba nakon prerane smrti Medihe Muratović zaputila se u Krajinu kako bi razgovarala sa majkom i vjerenikom preminule Medihe, a sve sa željom da se rasvijetli ovaj nemili događaj, uakže na propuste u zdravstvu i na kraju da se krivci izvedu pred lice pravde.

Dolaskom u kuću gdje je živjela Mediha mogli smo da zapazimo da je tuga nekako još veća, bar smo mi tako to doživjeli. Majka i vjerenik pristali su da snimimo njihove izjave, mada moramo reći da su još dobro uzdrmani, pa vas kao čitaoce ovog portala molimo da prihvatite izvorno kako su rekli u naše kamere.

Majka trvdi da su doktori ubili njenu kćerku i da neće odustati dok se pravda ne zadovolji.

U nastavku poslušajte šta su na še kamere rekli majka i vjerenik preminule Medihe.

Oba sagovornika tvrde da će podnijeti krivične prijave protiv odgovornih doktora i da do sada niko nije našao za shodno da ispred bilo koje zdravstvene ustanove u kojoj je tih kritičnih dana Mediha boravila, da objasni ko je napravio propust i ubio mladu Krajišku princezu.

Ostavite komentar