Home > Novosti > Kolumnista Nenad Kulačin:Aleksandar Vučić je najveći politički bednik

Kolumnista Nenad Kulačin:Aleksandar Vučić je najveći politički bednik

Posle Srpske napredne stranke i Vlade Srbije, „žuti ološ“ je preuzeo i čelne pozicije stranačke liste za predstojeće parlamentarne i beogradske izbore.

Onih 750.000 članova te iste stranke, uključujući i Gorana Vesića, popilo je šamarčinu kakvu niko nikada u istoriji političkih partija u Srbiji nije dobio.

Aleksandar Vučić je najveći politički bednik koji je ovom zemljom hodao još od vremena kada kao narod nismo ni postojali.

Toliko je jadan i bedan da ne poštuje ljude koji sa njim dele lopovluk, autokratiju koju je uspostavio nad svima, mafiju koju je organizova.

Nijedan od njegovih stranačkih kolega nije zavredeo da bude neko i nešto nego se kriju iza LJudske gnjide i doktorke koja je čas demokrata, čas socijaldemokrata, čas vakser, čas avaks, a u stvari je sve vreme ruski agent i ortak Aleksandru Vučiću.

Bilo je nekih čaršijskih priča da se Aleksandar Vučić žestoko plaši situacije u kojoj bi ta doktorka mogla da mu se suprotstavi.

Bez razloga si se plašio, predsedniče.

Možda je ona najbolji doktor na svetu, kao što je LJudska Gnjida bio najbolji vaterpolista na svetu, ali je kao čovek dokazala ko je i šta je.

Od 750.000 članova SNS Aleksandar Vučić je stavio da mu parlamentarnu listu vodi žena koja je do 2012. godina, zvaničnim naprednjačkim rečnikom rečeno, bila član „žute bande“ i pripadnik „žutog ološa“.

Onda je postala neki predsednički socijaldemokratski kandidat.

Sećamo se ko je pobedio za predsednika Srbije te godine, ali se sećamo da je poznata rusofilka, a na dobrom putu da postane i kinofilka, osvojila poslednje mesto.

U međuvremenu se pojavljivala u skaradnim emisijama i svoju titulu i funkciju svela na nivo estrade.

Za korona virus je rekla da ne postoji, naročito ne u Srbiji, već da se radi o biološkom ratu.

Ova činjenica nedvosmisleno je dokazala da se Aleksandar Vučić okrenuo avaksima i sledbenicima Novaka Đokovića, jer je shvatio da je džabe krečio.

Nije stavio na čelo liste nekoga ko je neprestano radio u crvenoj zoni i molio sunarodnike da se vakcinišu, već nekoga ko ne veruje da se radi o nekakvom virusu, već o američkoj pokvarenoj igri.

U krajnjoj liniji, doktorka nije ispoštovala natčovečansku borbu jednog čoveka da nam nabavi respiratore, vakcine i lekove protiv korona virusa.

Sećate se da smo bili jedina zemlja sa vakcinama, ali i sa raznim lekarima koji su sabotirali vakcinaciju raznim komentarima.

Ne razumem se u medicinu, ali kada čujem lekara, i to profesora na Medicinskom fakultetu da kaže da korona virus ne postoji, onda imam malo problema.

Kada je reč o LJudskoj Gnjidi, šta reći, a ne lupiti glavom u zid.

LJudska Gnjida kao da ne zna ko je, šta je i kakav je.

Kako je on pristao da sedne za isti sto sa ljudima koji su za njega govorili da je pljačkaš, hohštapler, lopov, siledžija, prevarant i itd, nije mi jasno. Ispada da sam imao bolje mišljenje od LJudske Gnjide kada je reč o njemu.

Sam je čovek izjavio da kada bi, zarad neke funkcije, sarađivao sa njima, bio bi – LJudska Gnjida.

Zamislite situaciju da Aleksandar Vučić za neke naredne izbore uzme mog brata i saborca Marka Vidojkovića za kandidata za gradonačelnika Beograda, a mene za prvog na parlamentarnoj listi, a ovog bradonju što uređuje Danas za predsedničkog kandidata.

Ne bih isključio da bi Aleksandar Vučić o tome ozbiljno razmislio.

LJudska Gnjida je, zarad mira u kući, pristao i da se ne bruka, pa je sam sebi oduzeo status doktora sa livade.

Predstavio nam se kao sportski menadžer, ništa više „dr“.

Za razliku od njega i njemu sličnih, Srbija nije baš toliko jadna i bedna da to nije videla i shvatila.

Čovek se stidi titule koju dobro zna kako je zavredio i to je dobro. Ostalo je samo još da se Beograđani ne postide i da ne dozvole da im LJudska Gnjida postane gradonačelnik.

Bez obzira na ovaj „žuti ološ“ na čelu lista SNS, najveći ulov Vučić je imao u Zaječaru.

Čoveka koji mu je vratio orden zbog napada na njega i njegovu porodicu, stavio je na 76. mesto svoje parlamentarne liste.

Za razliku od doktorke i LJudske Gnjide, ovaj doktor iz Zaječara koji ne zaslužuje ni ime da mu se na ovom mestu pomene, obrukao je i tu svoju porodicu.

Da su naprednjaci vređali samo njega, ni po jada, ali udarili su mu na porodicu, a on je sada sa njima u odoru. Šta ga je to za 365 dana okrenulo ili primoralo, to samo on zna. Prodao je i sebe, i svoju porodicu, i svoje birače koji su mu dali poverenje. Sram da te bude, doktore!

danas/news24

You may also like
Vučić na mukama zbog nepodržavanja sankcija “bratskoj” Rusiji
Vučićev predizborni test patriotizma:NATO,KOSOVO I SREBRENICA
Uz Dan državnosti Srbije Ljajić potvrdio da mu je fotelja vrednija od Bosne i Hercegovine
Biljane Srbljanović poručila Bojani Novaković:Moj problem sa vama je isti kao i sa Vučićem koji ćuti o izgubljenim ratovima,Srebrenici i Kosovu

Ostavite komentar